Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hatan a Tizenkettőben

2009.04.06. 16:32 koimbra Szólj hozzá!

Joel Schumacher csinálhat már bármit, rá úgy fognak emlékezni, mint aki tönkrevágta a Batmant (Mindörökké Batman, Batman és Robin), hiába készítette a Ha ölni kell vagy Az  ügyfél filmeket, a Denevérember után is ledirigált néhány jobb alkotást (Rossz társaság, A fülke), de egyikkel sem tudta jóvátenni ezt a fekete foltot a múltjában. A rendező egyik jövőbeli munkája a Twelve lesz, amely Nick McDonell regénye alapján fog készülni.

A sztori főhőse egy olyan srác, aki otthagyta a gimit és drogokkal kezd üzletelni, aztán egy nap unokatestvérét megölik és a legjobb barátját gyanúsítják a gyilkossággal.

A filmhez  Chace Crawford, Emma Roberts, Rory Culkin, , Ellen Barkin írt alá és Kiefer Sutherland is csatlakozott a stábhoz, aki már többször dolgozott együtt Schumacherrel. Szintén leszerződött a filmhez 50 Cent is.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761049887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása