Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Full Metal Panic film

2009.04.07. 10:50 koimbra 6 komment

Az animemegfilmesítési láz folytatódik, a Speed Racer hatalmas bukta volt, a Dragonball már itt van a nyakunkon, az Akira 2 év múlva várható, a Cowboy Bebop pedig majd Keanu Reeves-szel a főszerepben készül el, sőt még a Ninja Scrollból és a Ghost in the Shellből is élőszereplős verziót terveznek. Nem kerüli el a sorsát a Full Metal Panic sem, ugyanis a Madelay Pictures megszerezte a jogokat a japán mangasorozat megfilmesítéséhez.

Gatou Shouji ötlötte ki a Full Metal Panicot, a novellasorozata pedig nagy népszerűségre tett szert. 2002-ben egy 24 részes sorozatot készítettek belőle, amit követett a Full Metal Panic? Fumoffu és a Full Metal Panic! TSR.

A Full Metal Panic bővelkedik az akcióban, lehet rajta nevetni és romantikus szál is akad benne. A sorozat A sztori egy tini anti-terrorista kommandóról szól, akiknek az a feladatuk, hogy megvédjenek egy Chidori Kaname gimis csajt, mivel el akarja rabolna a KGB. A történetben nagy szerepet játszanak a különböző high-tech gépek.

Zac Efron érdeklődik a főszerep iránt, de hivatalosan még nem csatlakozott a filmhez. A forgatás kezdete még ismeretlen.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551051418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.04.07. 19:49:28

A Full Metal Panic animén én konkrétan könnyesre nevettem magamat egy-két részen. De azért akció is volt benne.

No, de hogy Zac Efron? Hát...nem tudom.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.04.07. 20:56:10

Jipííí, de jó! Már látom magam előtt a sok védelmezőt, amint aprítják egymást, juhéj!
Azért bízom benne, hogy lesz annyi eszük a forgatókönyvíróknak, hogy összevonják a FMP és a FMP Fumoffut, mert ha nem, akkor szinte csak akció lesz. A Fumoffun meg sírni lehet a nevetéstől és romantikus és édi és cuki és jaj de örülnék neki! :)

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.04.07. 21:09:36

Jézusatyaúristen! Én nem tudtam hogy ki ez a Zac Efron, rákerestem. Nem akarom őt Souske Sagara-ként látni, hej-de nagyon nem!

Spawn85 2009.04.08. 10:10:00

@Armida: Ezek szerint akkor te nem vagy High School Musica fan :)

Viszont akkor én ezek szerint a Full Metal Panic Fumoffu-t láttam csak, mert a nevetős részekre jobban emlékszem :)

Az előző hsz-emből azt kihagytam, hogy nem tartom rossz ötletnek a megfilmesítést, ha normálisan megcsinálják.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.04.08. 11:04:48

@Spawn85: Nem bizony, nagyon nem bírom a HSM-t. Kiráz tőle a hideg.

A megfilmesítéssel nincs bajom, ha visszaadja az anime hangulatát, csak imádkozok, hogy ne ez a kis nyámnyila legyen Sagara őrmester, mert ő az az igazi militarista keményfiú aki rambo késsel vágja a saját haját, és soha nem veszi észre mikor Kanaménak gyengédségre lenne szüksége, de hát Souske már csak ilyen. :)

Igen, akkor bizti a Fumoffut láttad. Az első széria, a sima FMP inkább csak a harcról szól, sok-sok robottal alig van benne poén, de nekem is a Fumoffu a kedvencem. :)))

Spawn85 2009.04.09. 00:42:42

@Armida: No igen, Zac Efron-t én sem nagyon tudom elképzelni kőkemény katonaként.

A High School Musical-el konkrétan semmi bajom, csak ez az egész musical műfaj nem igazán az én világom.
süti beállítások módosítása