Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szerelmi háromszög a Vasember 2-ben

2009.04.08. 10:20 koimbra 1 komment

Tony Stark a képregényekben iszákos figura volt régebben, alkoholizmusa odáig fajult, hogy egy ideig a páncélt haverja, Rhodey hordta. Az első filmben is iszogatott Stark, de még annyira nem volt vészes, a hírek szerint a folytatásban sem jönnek elő az alkohollal való problémák, lesz viszont egy szerelmi háromszög. A két hölgy pedig Gwyneth Paltrow és Scarlett Johansson lesz.

Paltrow Stark asszisztense volt az első részben, Johansson új karakter lesz, ő egy orosz kémet, a Fekete Özvegyet formálja majd meg. A Marvel képrenyekben az Özvegy feladata egy USÁ-ba emigrált orosz tudós megölése. Vasember akadályozza meg a kémet feladata végrehajtásában. Később beleszeretette Sólyomszembe, majd tagja lett a Bosszú Angyalainak is. Az Ultimate verzióban (ez egy másik, párhuzamos világ) viszont összejött Starkkal, de ott kiderült, hogy rosszban sántikál és ha jól emlékszem be is kapott egy fejlövést.

Címkék: miújság vasember2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr351053366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2009.04.09. 09:59:44

Micsoda különbség van a képregénypiacok között! Amerikában annyi magazint vesznek, hogy párhuzamos világot kellett kitalálniuk, nehogy összefolyjanak a sztorik, nálunk meg egy lapot is alig lehet eltartani.
süti beállítások módosítása