Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.04.09. 20:42 koimbra Szólj hozzá!

5 új film érkezett a magyar mozikba

Halálos iram (Fast & Furious): A Halálos iramban negyedik része, az első rész szereplőgárdájával és a harmadik rendezőjével. Gyors, csili-vili, feltuningolt kocsik, nők, akció, Paul Walker és Vin Diesel.
A héten elsuhanok rá.
Előzetes,
rengeteg kép

Dragonball: Evolúció (Dragonball: Evolution): A népszerű animesorozat vértelen filmes változata.
A trailer nem volt túl meggyőző, megnézem majd valamikor, de nem sietek rá nagyon.
Szinkronos előzetes
 

Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic):Az Isla Fisher által alakított nő szenvedélyes vásárló, mindig vennie kell valamit, míg egyszercsak azt veszi észre, hogy nyakig ül az adósságban.
Producer Jerry Bruckheimer, aki kivételesen nem akcióhoz adta a nevét, a filmben egyébként látható a Prince of Persia posztere is.
Előzetes


Papírrepülők: magyar film, az alkotók szándéka szerint egy jó hazai tinifilmet szerettek volna készíteni. A film tizen-huszonéves fiatalokról szól. Problémáik megoldását keresik, vagy éppen problémákba keverednek. Igazi nagyvárosi történet, nem a megszokott ábrázolásba.

Gomorra: olasz dráma, több díjat is megkapott, sokak szerint a tavalyi év legjobbjai között benne van. A film 5 sztorit mesél el és mindegyik Camorrával, a nápolyi maffiával van kapcsolatban.

Sajnos ezen a héten nem nagyon tudtam filmet nézni, úgyhogy még mindig be van tervezve az Életerő, a Letaszítva és a Holtpont.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391056548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása