Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Efron benne lenne az élőszereplős Star Wars sorozatban

2009.04.10. 11:40 koimbra 6 komment

George Lucas a Csillagok háborújával egy életre bebiztosította magát, ha nem csinálna semmit a hátralévő életében akkor is el tudna éldegélni ennek a sikeréből. De Lucas azon van, hogy egy pillanatra se feledje el senki a Star Warst, tavaly a A klónok háborújával borzolta a kedélyeket és ezzel még nincs vége. Tervbe van véve egy élőszereplős sorozat is elérkezik hamarosan, a szereplőkről még nincs hír.

Zac Efronnak volt lehetősége arra, hogy megtekintse a Skywalker Ranchon Lucas múzeumát és teljesen odavolt érte. A Moviehole-nak adott interjúban kiderült nem is tudta, hogy lesz ilyen sorozat, de mindenképpen szeretne benne lenni főszereplőként.

Az biztos, hogy sok millió tinilány sikkant majd fel, ha Efron ifjú Skywalkerként feltűnik a színen, de mi lesz a többiekkel? Morcosan bemutatnak Lucasnak?

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461057475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.04.10. 12:23:21

No mi az Zac Efron mostanában mindenben benne akar lenni? Előbb a Full Metal Panic, most meg a Star Wars. Hát...sokan nem örülnének neki szerintem ha benne lenne. Bárhogy is, ifjú Skywalker tuti nem lesz egyszerű oknál fogva: Lucas azt nyilatkozta, hogy a TV-sorozatban nem lesznek sem Jedik, sem pedig Skywalker-ek :)

Amúgy szerintem nem rossz "A klónok háborúja" sorozat.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.04.10. 13:55:08

Most mindenki képzelje el a sorozatot jedik nélkül, DE Zac Efronnal :D

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.04.11. 21:10:42

Nagyon nyomul ez a srác. Kicsit utána néztem, sőt, még a kockahasas fotóit is megnéztem, de ennek ellenére sem győzött meg. Annyira nyál. (fanoktól bocs)

AldoWinnfield 2009.04.12. 19:46:18

Akkor skippelném is a sorozatot.

kumiKo 2009.04.14. 09:58:06

hát én eddig se csíptem a pofáját, de most legszívesebben felakasztanám aztán fejbe lőném. musicalt akar csinálni mindenből? Full Metal Panic Musical, Death Note Musical, Star Wars Musical...fffuuuujjjj basszus >.< drága zekk efron ezzel csak azt éred el h mégtöbben megutálnak, amit én nem bánok, sőt pezsgőt fogok bontani ha majd paradicsommal megdobálnak mer megszégyeníted ezek a filmeket! ^^
süti beállítások módosítása