Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Piranha remake

2009.04.13. 21:56 koimbra 1 komment

1978-ban mutatták be a Piranha horrort, amelynek 3 évre rá folytatása is készült, méghozzá James Cameron rendezésében, akinek ez volt az első filmje. Fogalmam sincs miért kell újraforgatni a Piranhát vagy miért látnak benne fantáziát, de tény, hogy el fog készülni a remake. A rendező személye egy ideje már ismert, Alexandre Aja (A sziklák szeme) fogja dirigálni a remake-et, méghozzá a tervek szerint 3-D-ben.

Az egyik főszereplő is megvan már Elizabeth Shue személyében, ő lesz a sheriff és majd három gyereke is akad majd a filmben (Laura, Zane and Jake), akik valószínűleg közelebbről is megismerkednek majd a piranhákkal.

Shue-t 1996-ben jelölték Oscarra a Las Vegas, végállomásért, azóta főszereplőként nem igazán tud sikeres filmet felmutatni, amelyekben szerepel Amerikában buknak (bár nemzetközi szinten az Árnyék nélkül szépen hozott).

Címkék: remake

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461063223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2009.04.14. 11:24:52

93-ban már elkészült egy remake, ami tv film volt. Az amúgy elég jó lett, mert vannak benne csöcsök. Szóval most még egy remake készül, ami egyébként idén nyáron érkezett volna, de ahogy a forgatás nem kezdődik, úgy a premier is tolódik. Remélem a jövő márciusi bemutató nagyjából végleges lesz. Szeretnék már 3D-ben gyilkos halakat látni.
süti beállítások módosítása