Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McG rockmusicalt készít

2009.04.14. 18:19 koimbra Szólj hozzá!

McG elfoglalt ember lett, a Terminátor negyedik része hamarosan befut a mozikba, az előkészületek pedig máris megkezdődtek az ötödik felvonáshoz, a tervek szerint 2011-ben már dübörögne a filmszínházakban a sequel. De amíg elkezdődik a forgatás McG a Disney számára ledirigálhatja a 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo remake-et és a rendező Will Smitht szeretné megnyerni a főszerepre. Ezen túlmenően a Dead Spy akció-thrillerrel is szemezget McG.

Ma pedig új produkciót nézett ki magának a korábban klippek világában tevékenykedő jóember. A Spring Awakening rockmusical a Broadway-en futott nagy sikerrel, Tony-díjat is kapott. A direktor Steven Sater eredeti regényét és dalszövegeit használná fel. A sztori a 19 század végén játszódik. A musical egy német színdarabon alapszik, amelyet Németországban betiltottak, mivel szó volt benne erőszakról, maszturbálásról, öngyilkosságról és abortuszról is. A sztori főszereplői pedig tinik, akik éppen felfedezik a szexuális örömöket.

McG cége, a Wonderland Sound and Vision készíti majd az alkotást, még egy stúdió sem érdeklődött a produkció iránt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321065041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása