Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Torrente 4 és amcsi remake

2009.04.14. 19:04 koimbra 8 komment

Láttad már a Torrentét? Nem? Akkor beszerezed és gyorsan meg is nézed. Hogy röviden körbeírjam a figurát röviden a következőket kell tudni róla: rasszista, fasiszta, nacionalista, anarchista, alkoholista, folyton szexéhes spanyol felügyelő. Az első rész zseniális volt, köszönhető a hatalmas dumáknak,  a folytatásai sajnos már nem ütötték meg ezt a szintet, de még így is bőven jók voltak. A harmadik felvonásban pedig Oliver Stone, John Landis és (Segura mentora) Guillermo del Toro is cameozott.  Szintén nagyot dobott rajta a szinkron, Csuja Imre hangja kiváló volt a figurához.

A trilógia eddig Spanyolországban 68,7 millió dollárt termelt, jóhogy nem hagynak veszni egy fejőstehenet. Santiago Segura (a főszereplő) jelenleg is írja a forgatókönyvet, valamiért azonban csak 2010 végén vagy 2011 elején kezdődik a forgatás. A film spanyolországi mozis és dvd forgalmazási jogaira a Warner stúdió csapott le.

A remake-et a New Line fogja készíteni, így hirtelen nem is tudom ki alakíthatná kiválóan ezt a szerepet, bár ha az Amerikai Taxira gondolok, ahol Queen Latifah volt a taxis, akkor még az is előfordulhat, hogy valami kigyúrt, kockahasú szépfiút láthatunk a vásznakon.



Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr601065108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Senderos 2009.04.14. 20:14:14

az első rész az klasszikus, nem röhögtem még annyit filmen, mint azon. a második már gyengébb volt, bár volt pár jó poén. az első résznek a realitása volt nagy előnye. a történet és a karakterek életszerűek voltak, nem voltak vígjátéki túlzások, max a végén ahogy elmennek a mentővel bulizni:)
a második részből pont ez hiányzott.

bug jr. 2009.04.14. 22:26:17

ALAP,bár halkan meg kell jegyezni ,részről részre gyengébb.DE még a leggyengébb része is nagyságrendekkel viccesebb mint a mostanság futó amcsi vígjátékok.hogy a remake milyen lesz abba bele se akarok gondolni.ellenben a 4 várólistán.

baget 2009.04.14. 22:53:30

szent cerka! ennyi pont elég az élethez.még sok is:)

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2009.04.14. 23:09:13

Ez a remake ijesztően hangzik (mint mindig), ráadásul egy olyan sorozat esetében, amit lényegében egy személy tolt, hiszen nem csak kitalálta, játszotta és írta, de Segura rendezte is a filmeket. Persze meg lehetne azt is játszani, hogy az amcsiban is ő játssza ugyanazt a figurát, lásd Penélope Cruzt a Nyisd ki a szemedben és a Vanília égboltban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.04.15. 09:28:43

Hát az első az tényleg kult lett, a másodikban csalódtam egy kicsit. A 3 tök vacak lett. Félek a 4től.

frank lucas (törölt) 2009.04.15. 14:04:22

nekem mindegyik rész nagyon tetszett bár az biztos hogy az első a legjobb de a többi is ott volt a topon.torrente a legjobb.várom a negyediket.az amcsik meg kezdjenek el gondolkozni új ötleteken ahelyett hogy mások munkáját lopják el.ezt úgyse tudják felülmúlni:)
süti beállítások módosítása