Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Coppola lánya megint a kamera mögött

2009.04.17. 18:46 koimbra 2 komment

Sophia Coppola, Francis Ford Coppola lánya negyedik nagyjátékfilmjére készül. A produkció címe Somewhere és a forgatás a Chateau Marmont hotelben játszódik, ahova a híres színészek egyik kedvelt helye.

A főszerpelő Stephen Dorff (Penge) lesz, aki egy ismert filmsztárt alakít, aki a züllött, botrányos életvitelt folytat. Egy nap azonban megjelenik a 11 éves lánya, akit Elle Fanning (Bábel) személyesít meg. E miatt Dorff karaktere arra kényszerül, hogy megváltoztassa eddigi életvitelét és stílusát.

Coppola lányát Oscarra jelölték az Elveszett jelentés filmjéért és nyert is a legjobb forgatókönyv kategóriában.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971071390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.04.17. 20:19:34

A Lost in Translation nem volt rossz, elsősorban a zseniális Bill Murraynak köszönhetően, de a picsogó picsás gagyi MTV-klippes Marie Antoinettétől sikítottam. Ez visszatér oda, amit Szoficska is ismer, a sztárvilágba. Még lehet érdekes is.

nyuszisz 2009.04.18. 11:16:11

Nekem a Marie Antoinette is tetszett, már várom az új filmjét.
süti beállítások módosítása