Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Witherspoon máshogy szakít

2009.04.17. 19:14 koimbra Szólj hozzá!

Reese Witherspoon-t általában mosolygós színészként ismerhettük meg, főleg romantikus vígjátékokban tűnik fel. Legalábbis bennem főleg a vigyorgós arca ugrik be mindig, ha róla van szó. Néha azonban feltűnik egy komolyabb filmben is, ennek sorát fogja gazdagítani a Nice.

A történet Jen Sacks regényén alapszik, Witherspoon pedig egy újságírót alakít, aki véletlenül megöli barátját. Nem érez túlzottan lelkiismeretfurdalást emiatt, sőt rádöbben arra, hogy a gyilkosságon sokkal hamarabb túlteszi magát, mint egy szakításon, ez pedig meg is oldja a többi randiproblémáját. Össze is jön később egy ex-KGB ügynökkel, aki szemtanúja volt a gyilkosságnak és teljesen beleszeret a nőbe.

1998-ban már próbálták megfilmesíteni a regényt Helen Hunttal a főszerepben, de a stúdió próbálta a sztorit kevésbé sötéten megvalósítani és ez nem jött össze, ezért a produkcióból sem lett semmi.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991071467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása