Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fél dolláros Val Kilmer

2009.04.19. 15:51 koimbra 3 komment

Val Kilmer jó 9 éve nem (fő)szerepelt már nagyobb költségvetésű produkcióban, akkor viszont A vörös bolygó nem szerepelt jól a kasszáknál. Később azért jó filmekben láthattuk viszont pl. Igazság helyett, Drogtanya, A spártai egyáltalán nem voltak rossz alkotások, Az elítéltet pedig a nagy többség kedvelte. Valahogy azonban csak nem láthatjuk újra a mozikban és szerepválasztásaiban is mellényúl. A Határtalan indulat már közel nézhetetlen volt, most pedig 50 Centet kapta meg partneréül a Streets of Blood filmben.

Kilmer egy rendőrtisztet alakít, akinek a társa a Katrina hurrikán tombolása alatt elhalálozott. Később kiderül, hogy talán a partnere mégis gyilkosság áldozata lett és az ügyben az új társával nyomozni kezd.  Sharon Stone is feltűnik a produkcióban, neki is teljesen mindegy már miben játszik és a jobb sorsra érdemes Michael Biehn is játszik a filmben.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr601074393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2009.04.19. 20:42:06

Az elmúlt években volt egy jó filmje, a Kiss Kiss, Bang Bang , Robert Downey Jr. volt a partnere benne(bár asszem lassan ez a film is 4-5 éves, fejből annyinak tippelem:D)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.04.19. 21:36:17

Szerintem sok jó filmje volt, a Durr durr és csók is csak kisebb költségvetésű volt és ha jól emlékszem az sem hozta be a mozikban az árát hazai pályán.:( Pedig rohadt jó film volt.

nothing_fancy 2009.04.20. 12:33:44

Meleg Perry. Mekkora figura :-D

"Á,nem vagyok meleg, imádom a puncit, csak rám ragadt ez a név."
süti beállítások módosítása