Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aronofsky helyett Russell, Pitt helyett Bale

2009.04.21. 17:02 koimbra 1 komment

Darren Aronofsky legutóbbi három rendezéséből kettő benne van az imdb-n a legjobb 250 filmben és a harmadik is elég szép osztályzattal rendelkezik. A Rekviem egy álomért klasszikus lett, A forrás nekem nem tetszett, de a különböző fórumokon az egekig magasztalják, A pankrátor pedig szintén dicsfényben fürdik, Mickey Rourke pedig ennek segítségével tért vissza köztudatba.

Kíváncsian vájrák a rajongók mi is lesz a rendezőzseninek kikáltott úriember következő műve. A Robotzsaru film már régóta be van táblázva számára és egy bibliai sztori elkészítéséről is beszélt Aronofsky. Szintén be volt tervezve a Fighter is, ebből nem lesz semmi, legalábbis számára nem. Helyére David O. Russell (Sivatagi cápák) érkezett. Mark Wahlberg már a kezdetek óta benne volt a produkcióban, Matt Damon pedig csak az elején érdeklődött a film iránt, helyére érkezett volna Brad Pitt (akivel eredetileg A forrás készült volna), de ő is kilépett. Végül Christian Bale lépett be a képbe.

Wahlberg a Fighterben egy bokszolót alakít, Bale pedig a féltestévre lesz és edzője lesz Wahlbergnek.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121078391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.04.21. 20:14:00

Félek, hogy mi lesz ebből a robotzsaruból... aztán lehet még pozitív meglepetés is... (ahogy a sok vacak után az új Batman is remek volt).

A forrást a realistább emberek nem értékelik annyira... nekem is top volt, igaz nem vagyok realista...
süti beállítások módosítása