Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csokit vagy csalunk

2009.04.21. 22:19 koimbra 1 komment

Halloweenkor hagyomány (nálunk nem), hogy az emberek beöltöznek különféle horror figuráknak (bár néha csak valami felkapnak valami jelmezt) és házról-házra járnak, mindenhol elmondják a csokit vagy csalunk szöveget. Ha kapnak csokit, akkor boldogan állnak tovább, ha nem, akkor a ház gazdája számolhat azzal, hogy házát megdobálják tojással vagy valami ilyesmivel.

A Trick and Treat története pont Halloweenkor játszódik (nagy meglepetésre:)) és négy szálon fut a sztori. Az egyikben egy sorozatgyilkos látható, aki egyébként iskolaigazgató, a másikban a nagy Ő-re váró szűzlányt követhetjük nyomon, a harmadikban azt láthatjuk, ahogy egy csapat tini épp valami nagy köpéságra készül és végül egy férfit is láthatunk, aki egyszerűen odavan ezért az ünnepért, míg felesége gyűlöli ezt az estét.

 
Elnézve a stáblistát azt lehet észrevenni, hogy az X-Men-en ügyködők fogtak össze, hogy tető alá hozzák ezt a horrort. Bryan Singer a producer, Michael Dougherty (Az X2 írója) a forgatókönyvíró és rendező, Anna Paquin (Vadóc volt) az egyik főszereplő és itt van még Brian Cox (X2-ben Stryker tábornok volt) is.
 
Az imdb-n a film jelenleg 9,4-en áll, bár még nem mutatták be sok helyen, csak fesztiválokon.
Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr161079042

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az emberek hülyék – Halloweeni különkiadás-szégyenfal 2009.11.04. 15:52:18

Egy gyors körkép a blogokon, avagy ki hogy írja el a „Halloween” szót – mellette linkek és statisztikák. A "sima" hibák   Heloween: 3 comment:com (2x), Mit történik Virággal erasmus útja alatt Linzben? Haloween: 62 T...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2009.04.22. 07:57:18

Egész jónak néz ki.
süti beállítások módosítása