Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fallout mozifilm

2009.04.21. 17:11 koimbra 5 komment

Anno magam is játszottam egy keveset a Fallout játékkal, de nem igazán kötött le, viszont sok más ezer (millió?) másik embert igen. A harmadik rész is nagy sikernek örvend. A játék gyártója nem is oly rég még arról beszélt, hogy megvalósulhat egy tévésorozat, ami a játékon alapulna. Ma pedig a Bethesda Softworksnél bejelentettek egy Fallout mozifilmet is, a játék rajongói tehát néhány év múlva majd a nagyvásznakon is láthatják posztapokaliptkus világban játszódó történetet. A Fallout játékról (harmadik rész) itt olvashatsz bővebben. Uwe Boll biztos érkdeklődni fog iránta, de szvsz elhessegetik még a forgatás környékéről is.

Címkék: miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr721078406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karatekutya 2009.04.24. 19:53:24

Remélem Uwe Boll neve csak feketelistán merül fel bárkinek a fejében. Én nagyon várom a filmet, mindegyik Fallouttal játszottam, a hangulat mindig szuper volt.

Zalay · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.05.15. 11:45:37

Uwe Boll egy mester! A House of the Dead egy mestermű, felejthetetlen élmény és miegymás. Egyszerűen kitörölhetetlen élmény mindenki számára. Csak elég pia vagy fű kell hozzá, és AKKOR megérted, mit akart a mester.

madárijesztő 2009.05.15. 14:10:20

@Zalay: Engem is érdekel mit akart a mester:)

MisterLogan 2009.07.06. 17:55:54

Amúgy ez a film mikor lesz ? Pl Imdb-n egy darab adatot se látok hogy esetleg már forgatókönyv kész lenne vagy már írják... semmi!
süti beállítások módosítása