Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jack Bauer a hidegháborúban

2009.04.21. 17:41 koimbra Szólj hozzá!

Kiefer Sutherland Jack Bauerként már a hetedik legrosszabb napját éli át a televízióban. A vásznakon nem láthatjuk túl gyakran, mondjuk ez nem is csoda, utoljára 1996-ban ért el kiemelkedő sikert (ha a Szörnyek az űrlények ellen animációs filmeket nem számítjuk) a Ha ölni kell thrillerrel, abban is mellékszereplő volt. Legutóbb a Tükrökben játszott, előtte pedig A testőrben, ahol Michael Douglasszel került összetűzésbe, egyik sem teljesített valami jól.

Következő filmje a a Trust lesz, mellette feltűnik még Guy Pearce és Billy Crudup is. A történet 1969-ben játszódik. Egy amerikai férfi besétál az FBI-hoz és a Szovjetúnió részére keres önkéntes kettős ügynököket. Az önkénteseknek nem csak KGB-vel kell számolniuk, hanem beépített zsarukkal, gyanakodó feleségekkel és magánnyomozókkal.

A filmet Blake Edwards írja, aki legutóbb a Vakok földjén drámát írta és rendezte (főszereplők Donald Sutherland és Ralph Fiennes voltak), de az csak dvd-n jelent meg.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871078458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása