Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jason Statham jeges lehelete

2009.04.21. 22:01 koimbra Szólj hozzá!

Mikor még csak két csatorna volt hétvégente volt jött csak néhány nyugati film, az is este került levetítésére. Emlékszem a  TV 1 egyszer leadta a Charles Bronson összes művét, szombatonként fél 9-kor vetített egy-egy darabot a filmjeiből. Speciel a Jeges lehelet thrillerre nem emlékszem, de talán beugrana ha látnék pár képkockát belőle. Azért emlegetem most ezt a produkciót, mivel Simon West (Fegyencjárat) rendezésében fog elkészülni a remake. A főszerepre pedig Jason Stathamet nézték ki.

Az 1972-es verzióban Charles Bronson egy sorozatgyilkos volt, aki tanítványául fogadta az egyik áldozata fiát. A srác kitanulja szépen a mesterség minden csínját-bínját, majd eljön az idő mikor a tanítvány átvenné a mester helyét.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571078999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása