Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jolie fehér köpenybe bújhat

2009.04.22. 19:07 koimbra Szólj hozzá!

A FOX 2000 megszerezte Patricia Cornwell regényeinek a megfilmesítési jogát. Konkrétan azokét, amelykben Dr. Kay Scarpetta igazságügyi orvosszakértő a főszereplő, aki 16 könyvben nyomozgatott rejtélyes ügyekben. A főszerepre máris leszerződtették Angelina Jolie-t. A stúdió, a producerek és Jolie már beszéltek is az írókkal, a forgatás pedig el is kezdődhet hamarosan.

A készítők szerint az orvosnő legalább olyan sikereket fog elérni, mint Jason Bourne. És csak úgy mint az amnéziás titkosügynök történetében itt sem ragaszkodnak majd az alkotók szó szerint a könyvben leírtakhoz, hanem inkább lazán kezelik a sztorit. A thriller kapcsán máris olyan nevekkel dobálóznak, mint A bárányok hallgatnak és a Hetedik.

Jolie jelenleg a Salt thrillert forgatja (a főszerepet eredetileg Tom Cruise-nak szánták), ahol egy CIA ügynököt játszik, akit meggyanúsítanak, hogy valójában egy orosz kém. Ezek után még érdekelt a Kung Fu Panda folytatásában is, ahol a hangját adja a Tigrisnek és állítólag a Wanted 2-ben is szerepet kap (pedig meghalt).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr411080574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása