Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.04.23. 21:08 koimbra 3 komment

Hmm, ez aztán a felhozatal, egyszerre 9 filmet is bemutattak ma itthon, kaptunk egy adag francia produkciót is.

A felolvasó (The Reader): Egy tini rosszul lesz az utcán, de egy nő segít neki, akivel később jobban is összemelegednek. Évekkel később a srác joghallgató lesz és a csoportjával rendszeresen látogatnak tárgyalásokat. Egy ilyen alkalommal megdöbbenve tapasztalja, hogy a vádlottak padján az a nő ül, aki segített neki anno.
Kate Winslet Oscart nyert alakításáért.

Miért éppen Minnesota (New in Town): Lucy Hill (Renée Zellweger) ambiciózus nő, egy nap pedig új feladatot kap. Egy fagyos minnesotia városkában kellene egy gyárat irányítania.
Előzetes

Spancserek (I Love You, Man): Peter Klaven (Paul Rudd) az esküvőjére készül, de rádöbben, hogy gyakorlatilag nincs egyetlen nagy haverja sem, ezért gyorsan neki is áll keresni egyet.
Előzetes

Hannah Montana: A film (Hannah Montana: The Movie): A tinik kedvence mozifilmben, Amerikában elég jól hoz, gondolom a hazai rajongótábor is elég népes lehet.
Előzetes

Oly sokáig szerettelek (Il y a longtemps que je t'aime): francia-német dráma. Juliette (Kristin Scott Thomas) 15 év börtön után a húgánál száll meg és segítségével próbál beilleszkedni a társadalomba.

Őrült Szentivánéj (Midsummer Madness) lett-angol-osztrák-orosz vígjáték. Lettországban egy amerikai srác próbálja felkutatna az apját, de a helyiek közben készülnek a Szentivánéjre.

A provance-i fűszeres  (Le fils de l'épicier): francia dráma. Antoine tíz év után tér vissza szülőfalujába, hogy beteg apját helyettesítse a munkában.

Az osztály (Entre les murs): francia dráma. Egy olyan suliban játszódik a történet, ahova mindenféle nemzetiségű és helyzetű diák jár. François tanár és megpróbálja megtalálni a diákokkal a közös nevezőt.

Külvárosi mulató (Faubourg 36): francia zenés dráma. 1936-ban játszódik a történet, Fauborg negyedbeli színházba nem tódulnak a vendégek, de egy nap egy fiatal lány, Douce (Nora Amezeder) érkezik és csodálatos énektudása fellendíti a boltot.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr381082785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.04.23. 21:53:34

Francia filmhét van?
Ezek a francia drámák érdekesnek tűnnek, csak sajnos itt még nem adják őket :(

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.04.24. 08:12:44

Nem tudod hogy a Wrestler mikor lesz a magyar mozikban?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.04.24. 10:14:09

@ChrisDry: Úgy hallottam, hogy májusban lesz.
süti beállítások módosítása