Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.04.23. 15:52 koimbra Szólj hozzá!

-Ma vana 25. évfordulója, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök képregények napvilágot láttak. Ennek örömére a The Mirage Group bejelentette, hogy 2011-re egy élőszereplős filmmel is előrukkolnak majd.

-Kate Mara és Clark Gregg csatlakozott A Vasember 2 csapatához. Gregg egy S.H.I.E.L.D. ügynököt alakít, azt viszont még nem lehet tudni, hogy Mara milyen karaktert személyesíthet meg.

-David Slade rendezheti az Eclipse filmet, azaz az Alkonyat harmadik részét. Slade legutóbb a 30 Days of Night vámpíros filmet dirigálta, előtte pedig a Cukorfalat drámát (kemény volt benne a kasztrálás) készítette.  Pletyka szinten korábban Drew Barrymore nevét emlegették az Eclipse-szel kapcsolatban.

-Alakul a Rémálom az Elm utcában szereplőgárdája. A mai nappal Rooney Mara (Urban Legends: Bloody Mary) lépett be az utca lakói közé. A leírás szerint egy antiszociális gótikus stílust kedvelő csaj lesz. Freddy Krugerr Jackie Earle Haley testesítheti meg, Kyle Gallner és Thomas Dekker pedig szintén az Elm utcában fognak lakni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr751082140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása