Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Videodrome remake

2009.04.27. 10:51 koimbra 3 komment

A nagy remake őrület közepette David Cronenberg klasszikus művét is elérte a végzet, ugyanis az Universal újraforgatja a Videodrome-ot. A forgatókönyv összehozására és a történet modernizálására Ehren Krugert (A titkok kulcsa, A kör) kérték fel. Az új verzió akció-sci-fi-ként lebeg a stúdió szeme előtt és a nanotechnológia is szerepet kapna a filmben.

Az eredeti változatban James Woods egy tévécsatorna fejesét alakította, aki természetesen minél több nézőt szeretne megnyerni az általuk sugárzott műsorokhoz. Egy nap felfedez egy kalózadóra, a Videodrome-ra. A felvételeken erőszak, szadizmus és gyilkosság látható, Woods karakterének pedig annyira megtetszik a műsor, hogy mindenképpen le szeretné nyomozni a forrást, mivel szerinte ezek a műsorok csak növelnék a nézettséget. Kideríti, hogy egy vallási szekta áll a háttérben és a tudatalatti ösztönöket célozza meg ezekkel adásokkal. Woods annyira függője lesz a Videodrome közvetítéseinek, hogy elveszíti realitásérzékét.

Cronenberg nem vesz részt a remake elkészítésében.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr831088918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.04.27. 12:38:15

Videodrome remake? Akció sci-fiként? Szánalmas...

Mukka · http://pozor.hu 2009.04.28. 23:23:05

aha, remelem majd lesznek benne lovoldozesek is, mint az en a robotban, az hozza am ki a magvas gondolatokat.
süti beállítások módosítása