Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szűnj meg, Fred remake

2009.04.28. 11:49 koimbra 2 komment

Az Universal bejelentette, hogy remake-et tervez az 1991-ben bemutatott Szűnj meg, Fred vígjátékból. A főszerepre Russell Brandet (Lepattintva) nézték ki, Dennis McNicholast (Land of the Lost) pedig a forgatókönyv megírására vették fel.

Az eredeti film főszereplője Phoebe Cates volt, de feltűnt még Carrie Fisher és Bridget Fonda is a produkcióban. Az akkori történet főszereplője Elizabeth (Cates) volt, aki visszaköltözik anyjához, miután házassága tönkremegy és munkahelyét is elveszíti. Ráadásul anyjával is elég nehezen jön ki. A sok baj közepette újra előjön egykori, képzeletbeli barátja, Fred, aki még több bajt okoz.

Az alkotást agyonszapulták a kritikusok, a nézőknek sem tetszett és a kasszáknál sem volt sikeres, mégis videón kult státuszra tett szert. Nos, azt hiszem ez nekem kimaradt az életemből eddig, jó lenne pótolni.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271091190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomee · http://www.nba1.hu/ 2009.04.28. 15:24:40

Atyaég, hányszor néztem meg anno, amikor még volt összesen három kazettánk, és nem nagyon volt választék... :)

Emlékeim szerint nem volt olyan rémes, de sanszos, hogy ma már sugárban hánynám le a TV-t, ha valami furcsa oknál fogva előkotornám.

FayeFaye 2009.04.28. 17:14:48

Valamiert vegigneztem TV-n, de annyira idegesito volt Fred, nagyon nehezen tudtam legyurni a kesztetest, hogy szajba verjem egy baseball utovel. Hollywood mar nagyon a hordo aljat kaparja, de ha tenyleg megcsinaljak Brand tokeletes a szerepre.:P
süti beállítások módosítása