Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fűrész 6 sztori

2009.04.29. 21:28 koimbra 2 komment

Forgatják a Fűrész 6-ot, a rajongók bizonyára tapsikolnak örömükben. A rendezői székben Kevin Greutert, a Fűrész filmek vágója csücsül, eddig két rövidfilmet alkotott, ez lesz az első hosszabb műve. Szerintem az első rész volt a legjobb, az a többi felvonás már nem tudta überelni.

A szinopszis pedig a következő: Agent Strahm ügynök halott, Hoffman nyomozó pedig megörökli Jigsaw örökségét. Az FBI egyre közelebb jut Hoffmanhoz, aki rákényszerül arra, hogy a játékot újr amozgásba hozza és végre Jigsaw nagy terve is kiderül.

A stáblistán a következő nevek szerepelnek: Costas Mandylor, Mark Rolston, Betsy Russell, Tobin Bell, Shawnee Smith and Peter Outerbridge (és a VH1 Scream Awards győztese is benne lesz majd).

Az alábbi videót egy lelkes rajongó készítette és azt próbálja bizonyítani, hogy szerinte az első részben megismert Dr. Gordon (aki a végén levágja a lábát) a többi részben is feltűnik, ezt

Érdekes.

Címkék: fűrész miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr941094486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2009.04.30. 13:34:26

Hm... érdekes teória. És még van is benne valami! Fűrész oszkárt szeressük!!!
süti beállítások módosítása