Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stone rendezheti a Tőzsdecápák folytatását

2009.04.29. 11:50 koimbra Szólj hozzá!

2007-ben már beszéltek arról, hogy elkészülhet a Tőzsdecápák folytatása. Aztán tavaly a Fox stúdió ismét szóba hozta a második részt, a szándékuk szerint minél hamarabb tető alá szerették volna hozni a produkciót, ráadásul a pénzügyi válság fényében pont időszerű is lenne egy ilyen film. Az egykor jobb napokat is megélt Michael Douglas vissza fog térni, de Oliver Stone akkor azt mondta, hogy ő biztosan nem fog részt venni a sequelben.

A helyzet kicsit változott, ugyanis Allan Loeb (21-Las Vegas ostroma) olyannyira jól átírta Stephen Schiff korábbi szkriptjét, hogy az elnyerte Stone tetszését és meggondolta magát, aláírta a szerződést, tehát a folytatást is ő digirálhatja. Shia LaBeouf esélyes, hogy tőzsdeügynökként tűnjön fel a filmben.

A sztori szerint Gekkot kiengedik a börtönből és természetesen visszatér a tőzsde világába néhány tervvel a fejében. A stúdió a forgatás legkésőbb nyáron kezdené meg.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341093288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása