Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bruce Willis esélyes három akciófilm főszerepére

2009.04.30. 10:50 koimbra Szólj hozzá!

Bruce Willis hanyatló, buktákkal kikövezett karrierjében mentőövként szolgált a Die Hard negyedik része, azóta játszott a Terrorbolygóban, a What Just Happened vígjátékban, a Nancy Drew-ban, egyik sem lett nagy siker, az Assassination of a High School President pedig arra vár, hogy bemutassák. Idén pedig a Surrogates sci-fi akcióban tűnik fel, ami a szeptember bemutató miatt nem számíthat nagy bevételre.

Nem kell félnie Willisnek, nem marad meló nélkül, ugyanis három produkció főszerepére is esélyes. Az egyik az Inventory, ebben egy nyomozót alakíthat, aki egy gyilkos után nyomoz az Anoním Alkoholisták összejövetelein. Még nincs rendezője a filmnek.

A Red-ben egy Willis egy visszavonult kommandóst játszhat, aki kénytelen újra munkába állni, miután egy profi (high-tech) bérgyilkos az ő és a barátnője fejére pályázik. Lorenzo di Bonaventura (Transformers) és Mark Vahradian lesznek a producerek, a forgatókönyvet pedig egy képregénysorozat alapján írják. Richard Donner esélyes a rendezésre.

Willis a Scara filmben egy FBI informátort formálhat meg, aki a new york-i Columbo maffiacsaládba épül be. Az év elején még Sean Penn érdeklődött a szerep iránt, azóta viszont nyert egy Oscart.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001095203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása