Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jancsi és Juliska 2.

2009.04.30. 11:06 koimbra Szólj hozzá!

Ami sok az sok(k), ez a folytatás mánia kezd egyre viccesebb lenni. Tommy Wirkola (Dead Snow) ugyanis elkészíti a Jancsi és Juliska következő részét, a címe pedig Hansel and Gretel: Witch Hunters lesz.

A film az eredeti sztori után 15 évvel veszi fel a fonalat. A testvérpár fejvadászattal foglalkozik és csúnya, rossz dolgokra vadászgatnak. Ez alatt azt kell érteni, hogy mikor a tesók felcseperednek boszorkányokat kutatnak fel és kapnak el, a készletükben a shotgun is megtalálható. Az elképzelés szerint a modern technikát ötvözik majd a régi stílussal.

A produkció elkészítésében a Gary Sanchez Productions segédkezik, amely Adam McKay és Will Ferrell (együtt készítették a Taplógázt, a Tesó-tusát és a A híres Ron Burgundy legendáját) tulajdona, tehát sok komolyságot ne várjunk majd az alkotástól.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961095227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása