Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jodie Foster rendezheti Jim Carrey-t

2009.05.01. 13:21 koimbra Szólj hozzá!

Kyle Killen forgatókönyve, a The Beaver (A hód) állítólag nagyon jól sikerült, próbáltak már belőle filmet készíteni, de eddig nem jött össze. Tavaly még Steve Carrell volt esélyes a főszerepre, Jay Roach (Apádra ütök) szerette volna ledirigálni a produkciót, de ezek az idők már elmúltak. Jelenleg Jim Carrey szeretné eljátszani a főszerepet, Jodie Foster pedig kacérkodik a rendezés gondolatával. Carrey szerint a forgatókönyv nagyszerű, a producerek szerint pedig ő tökéletes lenne, ha benne lenne ebbe a műbe.

A sztori egy fickóról szól, aki egy hódbábúval a kezén mászkál és teljesen úgy kezeli, mintha lennének érzései.

Foster utoljára 1995-ben rendezett, akkor az Egy békés családi ünnepet készítette, jelenleg a Flora Plum előkészületein dolgozik. Carrey jelenleg négy filmben is érdekelt, az egyik az I Love You, Philip Morris vígjáték, ebben egy olyan fickót alakít, aki a börtönben beleszeret cellatársába és többször is megszökik, hogy láthassa őt. Decemberben pedig a hangját adja Robert Zemeckis A Christmas Carol produkciójához.


Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr921097263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása