Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Coppola alkot

2009.05.03. 12:56 koimbra 2 komment

Mikor láthattunk utoljára Francis Ford Coppola rendezésében valamit? 2 évvel ezelőtti filmje, a Youth Without Youth itthon még mindig nem került levetítésére se a mozikban, se a tévében és a tékákban is hiába keressük, Amerikában is összesen ment vagy 18 filmszínházban. 2000-ben besegített a Supernovába, de az Walter Hill alkotása volt.  Előtte pedig 1997-ben mutatták be Az esőcsinálót, ami elég közepesre sikeredett. Ennek 12 éve, viszont producerként olyan filmekhez adta a nevét, mint a Jeepers Creepers, Kinsey vagy az Elveszett jelentés. Idén viszont új produkcióval jelentkezik, amelyet már ő dirigál és remélhetőleg ez már eljut hozzánk is.

A történet szerint egy 17 éves srác Bueons Airesbe érkezik, hogy megkeresse eltűnt testvérét.

Steven Soderbergh is próbálkozott egy fekete-fehér filmmel, A jó német viszont csak 5,9 millió dollárt kapart össze világszerte.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841100202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.05.03. 14:16:06

Nekem megvan a Youth without youth, egyszer félig megnéztem, aztán nem volt kedvem tovább, álmos voltam, s azóta nem vettem elő.
süti beállítások módosítása