Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ben Stiller következő rendezése

2009.05.04. 18:24 koimbra Szólj hozzá!

Létezik egy hollywoodi feketelista, ezen azok a forgatókönyvek vannak rajta, amelyeket nagyon jónak, kiválónak tituláltak, de még nem lett belőlük semmi. Mark Friedman műve, a Help Me Spread Goodness is ezen a listán található, ám most úgy néz végre filmet forgatnak belőle, ugyanis Ben Stiller fog beállni a kamera mögé.

A sztori főhőse egy chicagói bankár, aki pénzt szeretne szerezni fia tanulmányaira, de áldozata lesz egy nigériai internetes csalásnak, aminek következtében elúszik a pénze. A bankár viszont nem adja olyan könnyen és Nigériába utazik.

Stillertől vígjátékot várnánk, azonban a produkció inkább drámai hangvételű lesz, benne néhány poénnal. Nem tudni mikor látnak hozzá a forgatáshoz, ráadásul Stiller színészként még 7 filmben érdekelt a közeli jövőben (amiből kettőt már leforgattak) és még a The Trial of the Chicago 7 is neki kellene ledirigálnia.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591102681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása