Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Blood előzetes

2009.05.04. 10:09 koimbra 2 komment

Új előzetes érkezett a Blood: The Last Vampire mozifilmhez, szerintem ez az eddigi legjobb. A főhős Saya, aki már 400 éves, de 16 évesnek tűnik. A lány vámpírokra vadászik, számíthatunk néhány jól kivitelezett kardozgatós jelenetre.

A rendező Chris Nahon, aki korábban az igen jó Sárkány csókját készítette, aztán pedig a Farkasok birodalmát, ami olyan frankó volt, hogy én már nem is emlékszem rá. Az akciókért Corey Yuen felelt, hozzá kötődik A szállító 1-2, a Bölcsőd lesz a koporsód, X-Men vagy a War akciójelenetei, ugyanis a bunyó koreográfiáiért.

Címkék: trailer blood the last vampire

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr401101731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.05.04. 14:30:24

Ez veszett jol nez ki, es lesz moziban is, hurra!- talan a Twilight sikeren felbuzdulva? Nem tudom, hogy ez eleve angolul keszult-e, ha nem, nagyon korrekt a szinkron.

Faith_Gunn · http://shadowbox.blog.hu/ 2009.05.04. 16:25:41

Már nagyon várom!!! :))))
Az anime nagy kedvenc volt, remélem ezt sem szúrták el.
süti beállítások módosítása