Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jackman a szellemvadász

2009.05.04. 11:44 koimbra Szólj hozzá!

Hugh Jackman hiába is próbálkozik, csak bukások és kisebb sikerek övezik karrierjét. Igazán nagy bevételt eddig csak Farkasként tudott elérni, nem csoda, hogy ismét egy olyan film szerepel tervei között, aminek alapja képregény. A Ghostopolisban a kormányhoz tartozó Supernatural Immigration Task Force (valami ilyesmi lehet: Természetfeletti lények bevándorlásával foglalkozó különleges egység) egy tagját alakítja. Feladata, hogy a mi világunkba átszökött szellemeket elkapja és visszajutassa Ghostopolisba. Mikor egy srác véletlenül áterül arra a helyre az ügynöknek szövetkeznie kell egy női kísértettel, hogy visszahozza a fiút.

Se forgatókönyvíró, se kinézett rendező nincs eddig, de Jackman saját cégével, a Seed Productions-szal már beszállt a film elkészítésébe.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21101899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása