Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Christina Aguilera a vásznakon

2009.05.05. 11:23 koimbra Szólj hozzá!

Christina Aguilera 4 Grammy-díjnak örülhet, lemezeiből pedig 25 millió darab fogyott világszerte. Mozifilmben még nem szerepelt, bár a Cápamese animációs alkotáshoz a hangját adta. Aguilera úgy gondolta itt az idő, hogy a vásznakon is megmérettesse magát, szerepet vállalt a Burlesque musicalfilmben. Az énekesnő egy ambíciózus, kisvárosi lányt fog játszani, aki csodás énekhanggal rendelkezik. Los Angelesben próbál szerencsét, ahol szerelmet és sikert talál egy éjszakai klubban. A produkciót Steven Antin fogja dirigálni és a forgatókönyvhöz is köze volt. Korábban Diablo Cody nevét emlegették a szkripttel kapcsolatban, a neve mégsem szerepel az írók között, helyette Susannah Grant-et tüntették fel.  A Screen Gems égisze alatt készül a Burlesque, akiknek az Obsessed thrillerük Beyonce-szal korrekt sikert ért el.

Korábban Aguiera vetélytársa, Britney Spears is próbálkozott a filmiparban, Az álmok útján nem zárt rosszul, Spears mégis maradt a zenénél. Beyoncé is próbálkozik, ő ki is jelentette anno, hogy Oscart szeretne, ennek közelébe még nem került, csak a díjátadón láthatta, hogy a Dreamgirls egyik szereplője (amiben Beyonce is szerepelt), Jennifer Hudson átveszi az elismerést.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761103873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása