Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stiller klón lesz

2009.05.05. 19:03 koimbra Szólj hozzá!

Kb. úgy 3 éve beszéltek a Used Guys vígjátékról. A főszereplők Jim Carrey, Ben Stiller és Emily Mortimer lettek volna, akkor Jay Roach ülhetett a rendezői szélben. Csakhogy a forgatás kezdete előtt a stúdió leállította az előkészületeket, A hivatalos közlés szerint egyeztetési problémák merültek fel, így a színészek nem tudnának jelen lenni a forgatáson, az már inkább hihetőbb, hogy a film költségei 112 millió dollárra rúgtak és a stúdió megijedt.  Azóta Carrey kikerült a képből, Stiller viszont maradt és Reese Witherspoon az esélyes arra, hogy a produkcióban láthassuk. A rendezést pedig valószínűleg  Jonathan Dayton és Valerie Faris vállalják, legutóbbi munkájuk A család kicsi kincse volt.

A történet a jövőben játszódik, a nők tartják kezükben a hatalmat és a férfiakat pedig klónozzák, akiket úgy adnak-vesznek, mintha csak lemenne valaki tejet vásárolni. Carrey és Stiller két olyan klónt alakított volna, akiket már selejtesnek nyilvánítottak. De a két fickó elindul, hogy megkeressék férfiasságukat.  Az új verzióban Stiller Witherspoon tulajdona lenne és kettejük között romantikus viszony alakul ki.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr421104736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása