Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ferrell a szomszédokat fogja figyelni

2009.05.06. 18:43 koimbra Szólj hozzá!

Aki kisebb városban él az tudja, hogy a szomszédok előtt nincs titok. Úgy terjed a pletyka, mint a futótűz. De vannak olyan helyek is, ahol ha valaki egyet tüsszent akkor a falu végére már olyan hír érkezik, hogy az illető már meg is halt. Néhány forgatókönyvíró ebből szokott meríteni, ilyenkor általában valami olyasmi kerekedik ki a sztoriból, hogy érkezik egy fura fazon a környékre, akit mindenki gyanúsnak vél vagy pedig egy ház kezd egyre furábbá válni, esetleg egy rejtélyes csoport ügyködik a környéken.

Will Ferrell is csatlakozik azokhoz, aki a környezetében élő emberekre rendesen odafigyel, ugyanis szerepet vállalt a Neighborhood Watch (Szomszédfigyelők) filmben. A produkciót nagy valószínűséggel David Dobkin (Ünneprontók ünnepe) dirigálhatja. Shawn Levy pedig a producer lesz.

A történet szerint Ferrell vidékre utazik, ahol csatlakozik a szomszédfigyelő rendszerhez, majd felfedez egy hatalmas összeesküvést.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51106697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása