Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rodriguez lemondott a Barbarelláról

2009.05.06. 11:34 koimbra Szólj hozzá!

A múltkoriban Robert Rodriguez bejelentette a filmterveit, a felsorolásban viszont nem szerepelt a Barbarella remake, pedig anno nagyon szerette volna leforgatni az újragondolt változatot, Rose McGowan pedig végig kitartott a film mellett. Rodriguez elmondása szerint Németországból kapta a legnagyobb ajánlatot, 70 millió dollárt adtak volna a filmre, ami messze a legnagyobb költségvetésű produckió lett volna a direktor (vágó-író-zeneszerző, stb) alkotásai közül.  Csakhogy a kitétel az volt, hogy az egészet ott helyben, Németországban kellett volna leforgatnia, neki pedig 5 gyereke is van, akiket hónapokig nem láthatott volna, így inkább nemet mondott.

Korábban az volt a probléma, hogy a büdzsé 100 millió rúgott, most meg elég lenne a 70 is? Az Universal stúdió pedig a főszereplő személyét, McGowant kifogásolta, de Rodriguez kitartott mellette. Na de mindegy, Rodriguez lemondott a filmről, abban viszont bízik, hogy az eddigi anyagokat majd közzé tudja tenni, hogy az emberek láthassák milyen is lett volna az ő Barbarella elképzelése. (Idén január elsején kezdtem hozzá az 1968-as verziónak, de nem jutottam a végére.)

Rodrigueztől idén jön majd a Shorts, elvileg hamarosan nekilát a Machete forgatásának, ami után jöhet a Predators, aminek a bemutatóját már ki is tűzték jövő nyárra.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641105852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása