Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A nindzsafilmek kedvelőinek

2009.05.07. 15:34 koimbra Szólj hozzá!

Nindzsás filmek akadnak ugyan, de elég kevés az, ami jó is. Tavaly néztem újra az Amerikai nindzsa első részét, nem volt rossz, de a Christopher Lambert főszereplésével készült A préda már elég gyengus lett. A B kategória ismerői bizonyára fel tudnának sorolni még pár tucat hasonló alkotást. Idén is érkezik egy nindzsás produkció, a címe pedig egyszerűen csak Ninja.

A főhős Japánban tanulja ki a mesterséget, a szenszej kérésére New Yorkba utazik, a feladata, hogy megvédjen legendás kincset. Isaac Florentine rendezte a filmet, az ő nevéhez kötődik a Vitathatatlan 2 és A törvény erejével akció is (ebben Jean-Claude Van Damme főszereplésével)

 

Címkék: trailer ninja

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr651108235

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csucsu - REFLUX 2009.05.26. 16:36:02

Amerikai nindzsaEgy igazán jó film ott kezdődik, hogy vannak benne nindzsák. Színes, kefélő nindzsák.Ezért a hétvégén, annyi szenvedés közt, oly sok viszály után, végre mintha csak hájjal kenegetett volna a TV2. Leadták ugyanis az Amerikai nindzsa –…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása