Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Holmes nem fél a sötétben

2009.05.07. 10:01 koimbra Szólj hozzá!

Guillermo del Toro (Hellboy) el lesz foglalva rendesen a következő évekre a Hobbittal, de ez nem akadályozza meg abban, hogy producerként vagy íróként részt vegyen más alkotásokban is. Jelenleg a Don't Be Afraid of the Dark remake-en ügyködik, amelyet maga del Toro írt (Matthew Robbinsszal) és a filmben producerként is részt vesz.

A főszerepet Katie Holmes (Batman: Kezdődik) kapta meg, a forgatás pedig nyáron indulhat Troy Nixey rendezésében fog készülni a produkció, aki eddig a képregények világában tevékenykedett.

A film az ABC 1973-ban bemutatott klasszikussá vált tévéfilmjén alapul. A sztoriban egy fiatal lány (ez lenne Holmes) az apjához költözik. Később felfedezi, hogy az alagsorban ördögi lények élnek.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11107640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása