Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.05.07. 18:01 koimbra Szólj hozzá!

- Robert De Niro és Edward Norton A szajré után ismét együtt dolgozhatnak a Stone filmben. John Curran (Színes fátyol) dirigálhatja a filmet. De Niro börtönőr lesz, Norton pedig az elítélt.

- Dwayne 'The Rock' Johnson lesz a főszereplője a Faster filmnek. A Szikla egy volt fegyencet alakít, akinek öccsét megölték 10 évvel ezelőtt egy balul sikerült rablás során Johnson bosszút áll testvére haláláért. Phil Joanou rendezheti a filmet, a Giridron Gangben már dolgozott együtt az izomkolosszussal.

- Írtam már róla, hogy Chris Columbus megfilmesíti A villámtolvaj regényt. A korábban leszerződött szereplőkhöz (Catherine Keener, Pierce Brosnan, Uma Thurman, Sean Bean, Kevin McKidd, Melina Kanakaredes, Logan Lerman, Alexandra Daddario és Brandon T. Jackson) frissiben csatlakozott Steve Coogan és Rosario Dawson.

- Jacob Estes készítheti a The Details fekete komédiát, a filmre James McAvoy és Elizabeth Banks szerződött le Laura Linney és Anna Friel mellé. McAvoy és Banks egy párt fog játszani, akiknek a hátsó udvarába mosómedvék okoznak felfordulást.

- Jonathan Hensleigh (A Megtorló) rendezheti saját forgatókönyvéből a The Irishman gengszter drámát. A filmhez Ray Stevensont, Val Kilmert és Chrstopher Walkent sikerült megnyerni. A szkript Danny Greene élete alapján készül, aki az 1970-es években az cleveland-i alvilág figurája volt. Greene-t Steven alakíthatja, Kilmer egy zsaru lesz, Walken pedig egy uzsorás.

Címkék: szereposztás miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631108502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása