Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jackson kalózokkal tárgyal

2009.05.08. 18:26 koimbra Szólj hozzá!

Samuel L. Jackson cége, az Uppity Films is beszállt abba a filmbe, amely Andrew Mwangura túsztárgyaló életén alapszik. A főszerepet maga Jackson fogja alakítani, neki már van tapasztalata ezen a téren, jó pár évvel ezelőtt a Nincs alkuban szintén egy túsztárgyalót testesíthetett meg. Mwangura eredetileg szabadúszó újságíró volt és szolgált a tengerészgyalogosoknál is. Rendező és forgatókönyvíró még nincs.

Mwengura részt túsztágyalóként vett részt abban az esetben, mikor kalózok Afrika partajinál elfoglaltak több hajót. Az eset végén a legénységet szabadon engedték és még a 3,4 millió dolláros szállítmányt is visszaszerezték.

A film egyik producere Hámori András lesz, aki már dolgozott együtt Jacksonnal A hetedik mennyországban, ami bukta volt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841110320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása