Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Keanu Reevesből előtör a vadabb énje

2009.05.08. 18:42 koimbra 2 komment

Az Universal tervbe vette a Dr. Jekyll és Mr. Hyde történet modernizálást, a főszerepre pedig már meg is nyerték Keanu Reevest. A film címe egyszerűen csak Jekyll lesz, a forgatókönyvet pedig Justin Haythe (A szabadság útjai) írja, míg a rendezői székbe Nicolas Winding Refn (Pusher) ülhet.

Bizonyára mindenki ismeri a sztorit, több produkció is készült már belőle az évek során. Robert Lous Stevenson írta meg a történetet még és 1886-ban ki adták. Dr. Jekyll egy különleges szérumon kísérletezik, amit saját magán próbál ki, ennek hatására előtör vadabbik énje, aminek pár ember látja kárát.

A stúdió szintén tervei között szerepel még egy Dr. Jekyll film, amit Guillermo Del Toro rendezne, de ez a verzió nem tudni mikor fog elkészülni, hiszen a direktor évekre lekötötte magát a Hobbittal, aztán meg ki tudja  mi lesz a következő munkája.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271110354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.05.08. 22:43:30

Keanu, aki annyira sokarcu, mint Zoolander jatsza a szelsoseges Dr Jakyllt&Mr Hyde-ot? 'TF?

nyuszisz 2009.05.10. 21:18:55

A pókerarcú Keanura én is kíváncsi vagyok egy ilyen szerepben :)
Bár még lehet, hogy 100x meggondolják magukat, mert már annyi feldolgozás született ebből.
süti beállítások módosítása