Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pletyka: B, mint Barbár és Common a Rosszfiú

2009.05.09. 17:18 koimbra Szólj hozzá!

- Két nappal ezelőtt biztossá vált, hogy Brett Ratner már nem melegíti tovább a Conan mozifilm rendezői székét. Korábban Rob Zombie és Xavier Gens neve merült fel a produkció kapcsán, Ratner távozása után pedig állítólag James McTeigue (V mint Vérbosszú) rendezővel tárgyalnak, aki jelenleg most a Ninja Assassin akciófilmen dolgozik.

- A Szupercsapat (A-Team) mozifilmról is volt már szó korábban, megfordult pár név pletyka szinten a produkció körül, sőt biztosnak tűnő neveket is bedobtak a mozival kapcsolatban. A forgatókönyv is átesett néhány átíráson. John Singleton tavaly októberben hagyta ott az egészet, helyette Joe Carnahant sikerült megszerezni. Tyrese Gibson pedig Rosszfiút alakíthatta volna, de már az ő neve sem szerepel a stáblistán, Common viszont érdeklődik a szerep iránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr901111719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása