Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Princess and The Frog előzetes

2009.05.10. 13:49 koimbra Szólj hozzá!

Évekkel ezelőtt a Disney stúdió mondogatta bőszen, hogy ezentúl ne nagyon számítsunk tőlük hagyományos, azaz a kézzel rajzolt animációs filmekre. Az utolsó ilyen alkotásuk A legelő hősei volt, amire 110 millió dollárt költöttek és hazájában csak 50 millió kapart össze. Valaki azonban úgy gondolta ott a cégnél jó lenne még egy hasonló mű (talán a nosztalgia hatására?) és hozzá is fogtak a The Princess and The Frog-hoz. A történet a közismert "herceg békává változik és meg kell csókolni, hogy visszanyerje alakját" sztorit dolgozza fel kissé másképpen.

A produkción Ron Musker és John Musker rendezők tevékenykednek, ők közösen korábban olyan klasszikusokat tettek le az asztalra, mint az Aladdin vagy A kis hableány.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931112952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása