Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Betöltött rendezői székek

2009.05.12. 10:47 koimbra Szólj hozzá!

- A három Jégkorszak és a Robotok rendezője, Carlos Saldanha dirigálhatja a Fox stúdiónak a 3-D-s Rio animációs filmet. A sztori egy aranypapagájról szól, aki elhagyja összkomfortos ketrecét és Rio de Janiero felé veszi az irányt.

- Michael Winterbottom a héten kezdhet hozzá a The Killer Inside Me klasszikus regényének a filmváltozatának. Casey Affleck alakítja a seriffet, Kate Hudson pedig az ő barátnőjét játszhatja, Jessica Alba pedig egy prosti lesz, Simon Baker pedig egy ügyvédet testesíthet meg. A könyv egyes szám első személyében íródott és főszereplője egy kisvárosi seriff, akinek skizofrén hajlamai vannak.

- Derek Cianfrance foghatott hozzá a független dráma, a Blue Valentine dirigálásának. A főszerepben Michelle Williams és Ryan Gosling lesz látható.

- Patrick Lussier (Dracula 2000, Véres Valentin 3D) rendezheti az I Saw What Yo Did and I Know Who Yo Are! 1965-ös fekete-fehér horrorfilm remake-jét, az új változat címe I Saw What You Did lesz. A sztori szerint két csaj poénból felhív pár számot, csakhogy kifogják azt az embert, akivel nem jó kekeckedni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471116719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása