Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miike Takashi szamurájfilmje

2009.05.12. 11:05 koimbra 3 komment

Az elismert és körülrajongott Miike Takashi következő filmterve a Thirteen Assassins szamurájfilm. A produkció Kudo Eiichi 1963-as filmjén alapulna. A  történet 13 bérgyilkosról szól, akik egy öngyilkos küldetésre indulnak, arra szövetkeznek, hogy megöljenek egy gonosz uraságot.

Takashi most talált producereket ehhez a produkcióhoz Jeremy Thomas és Nakazawa Toshiaka személyében. Nakazawa volt a producere  a Departuresnek, amely elnyerte az idei Oscaron a legjobb külföldi film díját., Thomas pedig Az utolsó császárhoz adta a nevét, ami szintén elnyerte a legjobb film Oscarját 1988-ban.

A mozikban utoljára Miike Takashitól a Sukiyaki Western Djangot láthattuk, a direktor azóta már túl van hat alkotáson is.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501116753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása