Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.05.14. 17:19 koimbra Szólj hozzá!

4 új filmet mutatnak be a magyar mozik

Death Note - Az utolsó név (Desu nôto: The last name): japán film. Az első részben láthattuk, ahogy Light megszerzi a Halállistát, ennek története folytatódik.

Clara (Geliebte Clara): német-magyar-francia dráma. A filmben egy szerelmi háromszöget láthatunk, a középpontjában Clara Schumann áll, akinek a férje Robert Schumann, viszont mikor ura egészsége romlani kezd viszonyt kezd Johannes Brahm zeneszerzővel.

Ember a magasban (Man on Wire): amerikai dokumentumfilm. 1974-ben Philippe Petit a World Trade Center közé feszített drótkötélen sétált át. Az alkotás az előkészületeket és a "sétát" mutatja be.

Utolsó látogatos (Brideshead Revisited): 1925, Oxford. A jóképű Charles Ryder összebarátkozik Sebastian Flyte-tal,  aki meghívja őt családi kastélyukba, Bridesheadbe. Új környezete elvarázsolja, Sebastian gyönyörű húga, Julia pedig elcsavarja fejét.

Én hétvégén az Angyalok és Démonokra megyek, tegnap is meg akartam nézni, de a cinemacity honlapján rosszul volt megadva a kezdési idő és fél órával hamarabb kezdődött a film. Még jó, hogy nem csak ezért utaztam másik a másik városba.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641121730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása