Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ez a remake kétségkívül nem indokolt

2009.05.16. 16:08 koimbra 2 komment

Fritz Lang 1956-os műve, a Kétségkívül indokolt film noirt is újraforgatták, a főszerepben Michael Douglas-szel. Az eredeti film sztorija:Egy sikeres fiatal újságíró anyagot keres második regényéhez, ezért elfogadja leendő apósa javaslatát, aki egy nagy napilap főszerkesztőjeként elszántan küzd a halálbüntetés ellen és álláspontja helyességét egy kockázatos kísérlettel szeretné bizonyítani. A terv lényege, hogy egy felderítetlen gyilkossági ügyben egy önként jelentkező ártatlan embert közvetett bizonyítékok által elítéltetnek a bíróságon, majd az ítélethirdetés után nagy sajtónyilvánosság előtt leleplezik magukat, bebizonyítva ezzel, hogy akár ártatlanul is kivégezhető egy ember. Az újságíró számára szinte azonnal remek alkalom kínálkozik, amikor egy kegyetlenül meggyilkolt táncoslány tetemére bukkannak egy vízmosásban: hősünket a szerkesztővel közösen kreált hamis bizonyítékok alapján halálra ítélik, ám a nagy leleplezésre igyekvő apósjelöltet útközben halálos baleset éri, amelyben az ártatlanság tárgyi bizonyítékai is megsemmisülnek.

Az új változatot a jobb napokat is megélt Peter Hymas rendezte, neki köszönhettük az Időzsarut, a Hirtelen halált és a Gyilkos bolygót.

Címkék: trailer remake

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781125195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2009.05.16. 23:46:03

Elég érdekes a sztori, a trailer is egész jónak tűnik.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.05.17. 13:01:52

@sjbee: Jónak tűnik igen, de Michael Douglas-t nem ez fogja visszarepíteni az élvonalba szerintem.
süti beállítások módosítása