Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megvan a Villámisten

2009.05.17. 04:09 koimbra Szólj hozzá!

Korábban Brad Pitt és Channing Tatum neve merült fel címszereplőnek, mikor kiderült, hogy a Marvel filmet szándékozik készíteni az egyik legismertebb képregényhőséből, a Thorból. Ma viszont biztossá vált ki alakítja majd a Villámistent, ez pedig nem más, mitn Chris Hemsworth. Hogy ki is ő? Egy-két sorozatban tűnt fel eddig és a Star Trek mozifilmben játszotta George Kirk-öt. A neve szerintem nem csak nekem nem ismerős, de egyáltalán nem baj, hogy egy szinte ismeretlen arc lesz a főhős.

Néhány hónapja Matthew Vaughn volt a kiszemelt rendező, ám ő teljesen más történetet képzelt el, amit a Marvel, ezért megváltak tőle, helyére Kenneth Branagh került. Branagh és Kevin Feige közös választása volt Hemsworth, aki nem csak a Thorban fog játszani, hanem az Avengers mozifilmben is feltűnik majd. Josh Hartnett neve is a produkció körül kering, az ő szerepeltetése még egyáltalán nem biztos, de ha benne van a buliban, akkor a színész Lokit testesítheti meg.

A Thor pörölye 2011 június 17.-én sújt le a mozikban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr881125958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása