Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Penn egy háborús bűnös után ered

2009.05.18. 11:12 koimbra 1 komment

Sean Penn lesz a főszereplője a This Must Be the Place filmnek, amelynek a rendezője Paolo Sorrentino olasz direktor, akinek ez lesz az első angol nyelvű munkája.

Penn egy rock sztárt alakítana, aki visszavonult már a szakmától, azonban ezt az életet unalmasnak találja, ezért hát felkerekedik, hogy megtalálja apja gyilkosát, aki nem más, mint egy német háborús bűnös és éppen Amerikában bújkál. A forgatókönyvet Sorrentino írta Umberto Contarelloval.

Sean Penntől idén már nem láthatunk semmit, jövőre viszont 4 produkcióban is feltűnik. Terrence Malick fantasyjában tűnik fel, aztán Doug Liman Fair Game akciójában játszik (ezeket már leforgatták, utómunkálat alatt vannak) majd a Cartel krimi-drámában fog szereplni és a Farrelly tesók vígjátékban Jim Carrey mellett fog bohóckodni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511128344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ekoz 2009.05.18. 16:10:51

CSak azért írok h megkaptam amit írtál és köszi, hogy normálisan megmondtad a véleményed meg minden és én is beláttam már hogy felesleges ezt csinálni és hogy igazad van ebben.Nem ragaszkodom a nézettséghez, erről szó sincs meg semmi.Úgy van ah mondod majd magától alakul az egész ha meg nem akkor változtatok v vmi!
Köszi a normális kommentet:)!
süti beállítások módosítása