Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csiribi-csiribá

2009.05.19. 19:54 koimbra 1 komment

Hayden Christensen (Hipervándor) és Djimon Hounsou (Véres gyémánt) lesznek a főszereplői a Mandrake képregényfilmnek. A figurát Lee Falk (A Fantom) találta ki 1934-ben.

Mimi Leder (Deep Impact) rendezheti a produkciót Josh Oppenheimer és Thomas Dean Donnelly, Ian Jeffers és JV Hart forgatókönyve alapján. Korábban Chuck Russel (Skorpiókirály) volt kinézve a direktori posztra.

A címszereplő profi bűvész, szabaduló mûvész és hipnotizõr. Egy nap egy Intel-Intel ügynök kéri a segítségét egy veszélyes titkos akcióhoz. Mandrake segít az ügynöknek, de rá kell jönnie, hogy csúnyán felültették és ettől kezdve a saját életét kénytelen menteni és a Cobra nevezetű zseniális bűnöző is rá vadászik.

Mimi Leder a DreamWorks első filmjét, a Peacemakert készíthette, addig csak sorozatepizódokat rendezett. Később a Deep Impact-et, a Jövő kezdetét tette le az asztalra. Az utóbbi időben a Thick as Thieves thrillerrel jelentkezett, amiben Antonio Banderas és Morgan Freeman a főszereplők, szerintem ez az alkotás nem sok jóra számíthat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531132094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.05.19. 20:29:42

Kapásból leírva :D
Jumper/Push kaliberű szarságnak tippelem, főleg hogy az említett két film díszhuszárai a főszereplők.
süti beállítások módosítása