Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Könyvből film

2009.05.19. 09:22 koimbra Szólj hozzá!

- Martin Booth regénye alapján készül az A Very Private Gentleman, a rendező Anton Corbijn lesz. A főszerepre George Clooney szerződött le. Clooney egy bérgyilkost alakít, aki egy olasz kisvárosban rejtőzik el, mielőtt még hozzálátna az utolsó melójához. A forgatás ősszel kezdődik Olaszországban.

- Lionel Shriver könyvét, a We Need Talk About Brian-t is megfilmesítik. A főszerepet Tild Swinton kapta meg, ő egy olyan nőt alakít, akinek a fia gyilkolni kezd az iskolában. Lynne Ramsay ülhet a rendezői székbe, a producer pedig Jennifer Fox, aki már dolgozott együtt Swintonnal a Michael Claytonban.

- Edgar Allan Poe-tól az Usher ház végét számtalanszor megfilmesítették már, most megint jönnek egy adaptációval. Claire Forlani, Dougray Scott és Rufus Sewell játszik majd a produkcióban, amit 3-D-ben készít el Stephen Kay rendező.

Címkék: könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr711131004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása