Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bele a Katrina hurrikán közepébe

2009.05.21. 15:58 koimbra Szólj hozzá!

Will Smith megszerezte John Keller ex-tengerészgyalogos történetének a megfilmesítési jogait. Keller a Katrina tombolása alatt New Orleansban tartózkdött 2005-ben. A hurrikán tevékenykedése alatt a volt katona a saját házában szállásolta el szomszédait és a környéken élő embereket (244-et) és a helyszínre siető mentőcsapatoknak is segített. Keller 600 fényképet és egy 75 perces videófilmet készített ez idő alatt.

Will Smith csak a producere lesz a filmnek (A méhek titkos élete vagy a Kínzó közelségben is így vett részt. A forgatókönyvet John Lee Hancock írja, a tervek szerint ő is fogja megrendezni. Hancock írta anno A tökéletes világot (amit Clint Eastwood rendezett), direktorként pedig az Alamot jegyzi, ami 2004-ben az év bukása volt. Idén (5 évvel a fiaskó után) láthatunk tőle ismét filmet, a The Blind Side sportdrámát (a Későn kezdővel sikert aratott anno) Sandra Bullock főszereplésével.

A valós élet alapján készült katasztrófafilmeknek nagy esélyük van arra, hogy a kasszáknál is szépen teljesítsenek. Oliver Stone World Trade Center műve 162 milliót hozott világszerte, a Viharzóna pedig 328 milliót kaszált.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221135671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása